Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Extruder universal de 7,5/11/15/30 KW pentru cereale si soia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5500 €
Out Of stock
Descriere
Extruderul de furaj EK-100 este universal, conceput pentru prelucrarea diferitelor culturi de cereale, cum ar fi grau, orz, porumb, ovaz, orez, mazare si poate procesa, de asemenea, boabe de soia pura. Este optim sa il utilizati pentru productia industriala. Este capabil sa hraneasca pana la 80 de capete de porci. Continutul de umiditate al boabelor folosite este de 15-18%, ceea ce inseamna ca vara este necesara umezirea boabelor cu o ora inainte de a incepe lucrul (se adauga 1,5-3 litri de apa per sac de boabe). Si cel mai important avantaj al acestui extruder este ca produce un efect termic atunci cand proceseaza boabele de soia in forma lor pura. In acelasi timp, nivelul de aciditate al produsului dupa tratamentul termic nu depaseste norma admisa de 0,3 pH. Dupa aceea, poate fi folosit ca aditiv pentru hrana animalelor, foarte bogat in proteine ​​47% si contine multe vitamine B, fier, calciu, potasiu, aminoacizi esentiali si acizi grasi polinesaturati esentiali (linoleic si linolenic) pentru animalele de ferma.

Deoarece extrudarea are loc la o temperatura ridicata de 160-180 C si o presiune ridicata de pana la 40 de atmosfere, ca urmare, se obtine un furaj foarte gustos si foarte hranitor, atat pentru cresterea animalelor, cat si pentru cresterea pasarilor. Si datorita temperaturii si presiunii ridicate, agentii patogeni si ciupercile sunt distrusi, ceea ce face ca acest furaj sa fie absolut sigur pentru ingrasarea animalelor tinere: porci, vite, cai, tauri, iepuri. Astfel de furaje asigura o crestere si o dezvoltare foarte rapida la animale si pasari. Digestibilitatea este crescuta cu pana la 90%, in timp ce se realizeaza economii de pana la 45% din boabele uzate, iar productia de lapte poate creste pana la 30%. Dupa care, odata ce recoltele au fost pregatite pentru lucru, acestea sunt incarcate in buncar. Datorita tavii vibrante, amestecul intra in palnia de alimentare si este captat de melcul de acolo.

Dupa aceea, amestecul de cereale este zdrobit, comprimat si incalzit, transportat in partea de iesire a extruderului, fortat prin matrita, unde are loc o schimbare brusca a presiunii si produsul se umfla, crescand in dimensiune (volumul de cereale poate creste de pana la 12 ori). Produsul este complet gata de utilizare. crescand in dimensiune (volumul cerealelor poate creste de pana la 12 ori). Produsul este complet gata de utilizare. crescand in dimensiune (volumul cerealelor poate creste de pana la 12 ori). Produsul este complet gata de utilizare.

Caracteristici si descriere
Principal
Tara producatorului - Ucraina
Performanta - 95 kg/ora
Consumul de energie - 11 kW
Voltaj - 260 V
Materii prime prelucrate - Porumb pe stiule, cereale
Perioada de garantie - 12 luni
Puterea motorului- 11 kW
dimensiuni
Lungime- 900 mm
Latime - 600 mm
Inaltime- 1400 mm

PRODUCTIVITATE LA, KG/H. 95
PUTERE, KW./ CP 11 kW
DIMENSIUNI LxLxH CM 90x60x140
GREUTATE, KG. 260
Trimite mesaj
Din Gura in Gura